Menü consta-logo-white

Laminált vagy fa?

A legszebb és legtermészetesebb!

Milyet szeretne?

post-1

Mint mindenre a padlózatra is érdemes odafigyelni, ápolni és megóvni a felületét. A felhasznált parketták minősége igen széles intervallumban változik és természetesen minnél jobb minőségű terméket fektetünk le annál jobban ellenáll a külső behatásoknak. Más egy szalag parketta tűrőképessége mint egy bükkfá-é. Ám nem elhanyagolható, hogy amig a szalag parketta csak minimális szinten javítható, addig az igazi fából készült parkettákat megvédi a felületkezelésük - lakk - és hosszabb időtartamot biztosítanak számára.

Bekerülési értéke magasabb mint szalagos társaié, de ha reprezentatív célokra, vagy hosszútávra gondolkozunk és nemcsak a családunk használja - akik azért odafigyelnek mit tesznek vele - akkor érdemes azon elgondolkodni, hogy lehet egyszer kell csak lerakni és nem kell pár évente cserélni részenként vagy egészében. Újabb anyag költség és munkadíj hosszabb távon sokkal többe is kerülhet.

Vélemény a cég egyik vezetőjétől

Épp fejlesztés alatt...- köszönjük türelmüket

Szalag vagy laminált

Előnyei és hátrányai...

Faparketták

Előnyök és hátrányok, típusok nagy vonalakban...


2+1 Vélemény

hozzászólás

Rózsás Katalin

2018. július 10., 11:12

Nagyon szép lett a parketta, de azt elfelejtettem kérdezni, hogy mivel kell még ápolnom?

hódép

Műszakvezető

2018. július 12., 13:19

Semmi mással mint amit megbeszéltünk. Nem szabad száraz full vegyszeres felmosóval takarítani és akkor nem lesz semmi gond. Köszönjük szépen.

hozzászólás

Rózsás Katalin

2018.július 12., 17:22

Mégegyszer köszönöm szépen a segítségüket. Még mindig ámulok annyira gyönyörű lett!


Írjon véleményt